Четвер, 18 квітня 2024, 20:50
Повна версія сайту
;

Подорожчання проїзду в Тернополі скасували через протести. Чи буде так у Чернігові?

13:47 05.11.2018    Коментарі  
 

У Тернополі під тиском громадськості скасували подорожчання проїзду в маршрутках і тролейбусах.

Про це повідомляє місцеве видання "20 хвилин".

Зазначимо, що з 1 листопада в місті вартість проїзду в маршрутках була підвищена з 5 до 9 гривень, у тролейбусах - із 4 до 8 гривень. За наявності проїзного тариф становив 6 гривень у тролейбусах і 7 гривень у маршрутках, за наявності "Картки тернополянина" - 5 гривень та 6 гривень відповідно.

У вихідні кілька тисяч мешканців Тернополя вийшли на протест.

Під тиском громадськості виконком скасував своє рішення від 30 жовтня "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів автомобільним та електричним транспортом у м.Тернополі".

Із 6 листопада повертаються старі тарифи.

Як відомо, у Чернігові також планується підвищення вартості проїзду у маршрутках до 6 гривень. На сьогоднішній день чернігівці мають ще кілька тижнів аби подати свої зауваження або пропозиції щодо майбутнього підняття вартості проїзду у маршрутках міста. Зауваження та пропозиції приймаються в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради у письмовій формі за адресою: 14027,    м. Чернігів, вул. Шевченка, 50, (відповідальна особа – Рижий О. М.).

Як повідомлялося раніше, на одній з комісії міської ради була підтримана пропозиція перевізників щодо підняття вартості проїзду у міському пасажирському транспорті до 6 гривень. Ця цифра, за словами чиновників, компроміс із перевізниками. Адже останні просити підняти проїзд до 11 гривень.

Нагадаємо, що останнє зростання вартості проїзду у громадському транспорті міста відбулося наприкінці серпня цього року. Відтепер вартість проїзду у маршрутках становить 5 гривень.

 
Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає