Четвер, 25 квітня 2024, 10:07
Повна версія сайту
;

Третю добу розшукують в Чернігові зниклого Сергія Ревенка

16:01 05.11.2018    Коментарі  
 

Третю добу розшукують в Чернігові зниклого Сергія Ревенка. 31-річний чоловік у п’ятницю 1 листопада пішов на ранкову пробіжку вздовж Десни і не повернувся. О 7.46 він опублікував фото з пробіжки на своїй сторінці в соцмережі, о 9 востаннє був у мережі. З того часу на зв’язок не виходив.

Юлія Ковтун, речниця Чернігівського міського відділу поліції: «Людина зникла 1 листопада, але поліцію повідомили про це лише 2 листопада надвечір. Було втрачено цінний час. Він коли біг, опублікував фотографію у себе в соцмережах, це місце було знайдено. За вихідні було пройдено маршрут за течією, сьогодні вже шукають проти течії.» Поліцейські вивчають відео з камер спостереження системи «Безпечне місто. На вихідних район, де бігав Сергій Ревенко, прочісували правоохоронці та волонтери, зокрема , зі спільноти «Біговий Чернігів». Вони склали карту пошуків. Результатів вони не дали.

Юлія Ковтун: «Звісно, може бути ситуація, що хлопцю стало зле і його забрав хтось в дачний масив до себе, тому ми звертаємось до людей – якщо ви щось знаєте, то повідомляйте.»

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає