П'ятниця, 29 березня 2024, 15:09
Повна версія сайту
;

Прокуратура засекретила всі рішення судів у справі про вибухи під Ічнею

11:59 06.11.2018    Коментарі  
 

Прокуратура засекретила всі рішення судів у справі про вибухи на технічній території 6-го арсеналу Міністерства оборони біля смт Дружба в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області.

Про це йдеться у відповіді Військової прокуратури на запит журналістів "Українських новин"

"Прокурором в кримінальному провадженні ... винесено постанову про застосування заходів безпеки в рамках вказаного кримінального провадження у вигляді неоприлюднення текстів судових рішень (ухвал)", - сказано в ньому.

Таким чином, закрито загальний доступ до всіх раніше опублікованих рішень судів у справі про вибухи на арсеналі в Ічні.

Нагадаємо, 9 жовтня на технічній території 6-го арсеналу Міністерства оборони біля смт Дружба в районі населеного пункту Ічня Чернігівської області стався вибух, у зв'язку з чим на території всієї Чернігівської області введено відповідні обмежувальні заходи. Як повідомили в Генштабі, пожежа почалася після чотирьох зафіксованих вартовими вибухів на території арсеналу.

Служба безпеки України розслідує кілька версій пожежі на території складських приміщень біля смт Дружба, зокрема диверсію.

Військова прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом вибухів під Ічнею. Провадження розпочато за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану).

 
Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає