П'ятниця, 29 березня 2024, 08:39
Повна версія сайту
;

Потенційні депутати міськради від «Самопомочі» відмовляються від мандатів

11:22 07.11.2018    Коментарі  
 
На фото Олеся Тимошик

Кандидати на отримання мандату депутата Чернігівської міської ради від «Самопомочі» масово пишуть заяви про відмову від призначення.

Про це повідомив член територіальної виборчої комісії Сергій Соломаха.

За його словами, на сьогоднішній день заяви про відмову   від мандатів  написали наступні у списку кандидатів у депутати: Дмитро Койдан, Максим Цирулін.  

 

Припускається, що партія націлена на те, аби завести у міську раду Олесю Тимошик, яка очолює чернігівську міську організацію «Самопомочі».

Як повідомлялося раніше, «Самопоміч» розпочала процедуру відкликання депутата міської ради Андрія Заїки. Рішення про його виключення зі складу фракції у міськраді було прийняте ще у червні. Причиною виключення називали дії, які суперечать задекларованим позиціям партії.

 В  разі задоволення заяв про вихід зі списку і складання повноважень депутата ЗаЇки депутатом мандат отримає Козирєв Віталій Анатолійович - Громадянин України, народився 07.04.1974 р., освіта вища, безпартійний, ТОВ "Сівер - Авто", Комерційний директор, місце проживання: Чернігівська область, м. Чернігів, повідомляє Сергій Соломаха. 




Автор: Чернігівщина: події і коментарі, по матеріалам Свобода ФМ
Коментарів ще немає