П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:37
Повна версія сайту
;

Як прикрасять головну площу Чернігова на новорічні свята

15:17 07.11.2018    Коментарі  
 

В управлінні культури Чернігова розповіли, як готують головну площу обласного центру до новорічних свят.

Декоративні дерев’яні будиночки, які в минулому році чернігівці і гості міста бачили на Красній площі, цьогоріч також повернуться на старе місце. Однак дещо в іншому форматі.

«Будиночки будуть ті самі, однак вони будуть менші в висоту на 40 см і будуть виконувати роль фото-зони. Будиночки будуть антивандальними. Наразі вироблено концепт уніфікованого оформлення площі. Також цьогоріч додамо дитячу локацію, в якій розмістимо дерев’яні іграшки – поросята, коники, на яких дітки зможуть качатися. Вони схожі на ті, які були в нашому дитинстві», - розповіла Високому Валу заступник начальника управління культури міської ради Катерина Литвин.

Вона також зазначила, що на дитячій локації буде карусель, а в вихідні дні для малечі обов’язково будуть працювати аніматори. Як і завжди, будуть на Красній площі працювати атракціони і фудзона. Місцеві майстрині представлять свої роботи.

«Концепт щодо розташування залишиться як в минулому році. Проте буде більш досконало, плюс з’явиться дитяча локація. Також додамо більше освітлення – буде гра світла. Це вийде дуже красиво і святково», - наголосила Катерина Литвин.

http://val.ua


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає