Четвер, 28 березня 2024, 14:32
Повна версія сайту
;

Тимошик прокоментувала припущення щодо її «просування» у міськраду

14:20 08.11.2018    Коментарі  
 

Голова чернігівської міської організації «Самопоміч» Олеся Тимошик не виключає можливості  стати депутатом міської ради. Але змушувати інших претендентів писати заяви на відмову від мандату у неї немає бажання.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Щодо мого бажання стати депутатом, я людина амбіційна і скажу неправду, якщо скажу, що мені це не цікаво. Але мети відкликати всіх і самій стати депутатом, не має. Як керівник осередку я мушу думати перш за все про зміцнення осередку і нашої фракції в даному випадку»,- йдеться у дописі Тимошик.

За її словами, кандидати на входження до Чернігівської міської ради по спискам Дмитро Кайдан та Максим Цирулін написали заяви про відмову від мандату за власним бажанням. «З моменту виборів пройшло більше 3-х років, життя вносить свої корективи, не кожен з наших кандидатів сьогодні має можливість витрачати купу часу на громадську діяльність, ходити на комісії, сесії, фракції, інші зустрічі, все це час «відірваний» від роботи і родини, крім того це велика відповідальність перед громадою і одно партійцями. І я дякую Дмитру і Максиму, які попри свої амбіції, оцінивши власні можливості і розуміючи всю відповідальність прийняли таке рішення»,- пише Тимошик.

Окрім того, Олеся Тимошик наголосила на тому, що Тетяна Бойко, яка також передує у списках «Самопомочі» вже не є членом партії і працює у міністерстві. Тому, голова міського осередку просила Бойко написати заяву на відмову від мандату, але Тетяна Бойко поки цього не зробила.

Як раніше повідомляв ПіК, двоє кандидатів на входження до Чернігівської міської ради по спискам «Самопомочі» написали заяви на відмову від мандатів. Однак, виборча комісія на своєму останньому засіданні їх не прийняла

 «Самопоміч» розпочала процедуру відкликання депутата міської ради Андрія Заїки. Рішення про його виключення зі складу фракції у міськраді було прийняте ще у червні. Причиною виключення називали дії, які суперечать задекларованим позиціям партії.

Тому, у фракції «Самопоміч» міської ради незабаром з’явиться вакантне місце депутата. Припускається, що партія націлена на те, аби завести у міську раду Олесю Тимошик, яка очолює чернігівську міську організацію «Самопомочі».

 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає