П'ятниця, 19 квітня 2024, 08:43
Повна версія сайту
;

Атрошенко виконав більшу половину обіцянок щодо ремонту вулиць у Чернігові

17:20 08.11.2018    Коментарі  
 

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко виконав шість з одинадцяти обіцянок щодо ремонту вулиць по місту.

Про це свідчить інфографіка з сайту «Слово і діло».

Дві з даних обіцянок знаходяться у процесі виконання. Ремонт вулиці Рокоссовського в Чернігові цього року обіцяв закінчити Владислав Атрошенко. Там мають відремонтувати другу смугу руху й тротуар з обох боків. Роботи активно тривали всю весну й літо, але ще не завершилися. Також Атрошенко обіцяв провести капітальний ремонт вулиці Жабинського: «Після того, як усі будинки на вулиці Жабинського будуть доопрацьовані, ми закладемо каналізацію, зробимо капітальний ремонт вулиці».

Не виконав міський голова три з даних обіцянок. А саме, заяви про початок капітального ремонту вулиць Київської, Попудренка та Рокосовського у 2017 році.

На офіційному сайті міської ради повідомляється, що ще позаминулого року в Чернігові прийняли рішення взятися за ремонти міських доріг так, щоби за 10 років відремонтувати всі. Всього площа доріг у місті – 2,75 млн метрів квадратних, з них за 3 роки вже відремонтовано 800 тис. кв. м.

Якщо спершу місто оновило основні автомагістралі, починаючи з центру, то на наступний рік географія робіт розшириться. Зараз керівництво міста, профільні управління та депутати аналізують стан і навантаженість доріг, визначаючись із адресами робіт на наступний рік.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає