Четвер, 28 березня 2024, 15:50
Повна версія сайту
;

Чернігівська поліція затримала cерійного злодія, що тероризував крадіжками Подусівку

11:38 09.11.2018    Коментарі  
 

Жителі Подусівки подякували поліції за затримання злодія, який нахабно обкрадав приватний сектор у їх мікрорайоні. Зловмисник «спеціалізувався» виключно на електроінструменті та риболовних снастях.

Під час оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція вирахувала чоловіка, який причетний до чотирьох злочинів. У свої чотири десятки років він півжиття провів за гратами за наркозлочини та крадіжки.

Рік тому чоловік вийшов на волю і знову взявся за старе. Оселився на Подусівці й одразу став справжнім кошмаром для мікрорайону, адже почав красти зовсім поряд з домівкою. Ніби гуляючи вулицею, видивлявся чи вдома господарі, а потім зухвало залазив до будинків, сараїв та господарських приміщень. «Цікавився» виключно електроінструментом та риболовними снастями, які збував на міському ринку, а гроші витрачав на наркотики.

Наразі зловмисник перебуває у слідчому ізоляторі, йому оголошено про підозру в скоєнні 4 крадіжок, вилучена частина викраденого, лиходій перевіряється на причетність до аналогічних злочинів.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає