Четвер, 28 березня 2024, 19:30
Повна версія сайту
;

Депутатці від Опоблоку завадили ремонтувати приміщення Управління ЖКГ

20:03 09.11.2018    Коментарі 2  
 

Чернігівська міськрада відхилила тендерну пропозицію фірми депутатки, яка розіграла 1,7 млн із ФОПом, в квартирі якого проживала.

Про це у відповідь на звернення юристів “Тисни” (Bihus.Info) повідомили з Управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

Нагадаємо, раніше журналісти сайту “Наші гроші” з’ясували, що ФОП та депутатка, яка мешкала в його квартирі, розіграли 2 мільйони тендері на ремонт будівлі Управління ЖКГ.

На торгах єдиним конкурентом ФОП Світлана Живенко був інший підприємець – Сергій Ющенко. Його пропозиція була вищою на 10 тис грн. – 1,77 млн грн. ФОПи не торгувалися під час аукціону.

Однак, згідно з наданими документами, підприємці проживали за однією адресою – на вул. Курсанта Єськова 14-А. Крім того, у них схожі пропозиції, зокрема, довідки про відсутність заборгованості. Це помітив і опублікував на своїй сторінці на Фейсбук чернігівський активіст Олександр Гашпар.

З цією інформацією юристи “Тисни” (Bihus.Info) звернулись до місцевої міськради і спільно з журналістами та активістами дотисли відхилення пропозиції ФОП Світлани Живенко.

Довідково:

Живенко Світлана Віталіївна – депутат Чернігівської міськради від Оппоблоку. Вона також є власником та директором ТОВ «СВ Надійний партнер».

За даними системи «Прозорро», у 2017-2018 рр. ФОП Світлана Живенко отримала замовлень на загальну суму 766 тис грн., а ФОП Сергій Ющенко – на 6,31 млн грн. Причому Ющенко усі свої 5 замовлень отримав без конкуренції від виконавчого комітету Чернігівської міськради, які стосувалися ремонтів у будівлі, де знаходиться міськрада (вул. Магістратська, 7).



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Гість Виборець 2018-11-10 12:37:54

Жавенко купила б мандат не тільки у "Опоблока", а й у чорта лисого, щоб займатися дерибаном міського бюджету.

Гість Аналітик 2018-11-10 17:16:09

Зато у 2014 році депутатом ВРУ не стала, виборці м.Чернігова у цій ролі їй відмовили і правільно зробили, бо у цій депутатки міськради "понтів" стільки !!!