Четвер, 28 березня 2024, 14:59
Повна версія сайту
;

Поліцейські Чернігівщини затримали чоловіка за підозрою у вбивстві односельця

13:06 13.11.2018    Коментарі  
 

Поліцейські Менського відділу поліції оперативно розкрили вбивство жителя району. Підозрюваний у скоєнні злочину затриманий до ізолятора тимчасового тримання.

12 листопада до чергової частини Менського відділу поліції надійшло повідомлення, що у власному будинку в одному з селищ району знайдено тіло господаря з різаною раною на спині.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. В будинку правоохоронці виявили та вилучили не лише речові докази, а й знаряддя злочину – кухонний ніж. Вилучене направлено на експертизу.

Поліцейським вистачило доби для встановлення особи лиходія. Опитавши сусідів загиблого, свідків та очевидців кримінального правопорушення, оперативники викрили та затримали односельця загиблого, місцевого неробу. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості за фактом злочину внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає