П'ятниця, 26 квітня 2024, 22:52
Повна версія сайту
;

Менська райрада та міськрада судяться через фінансування лікарні та бібліотеки

08:41 15.11.2018    Коментарі  
 

Чернігівський окружний адміністративний суд у повному обсязі задовольнив позов Менської районної ради до міської ради про визнання бездіяльності протиправною та зобов'язання вчинити певні дії.

Про це йдеться у рішенні судді Клопоти С.Л.

Так, позивач просив зобов’язати відповідача у повному обсязі виконувати рішення Менської міської ради щодо надання міжбюджетних трансфертів до районного бюджету та дотримуватись умов договору, укладеного між позивачем та відповідачем щодо передачі міжбюджетних трансфертів для співфінансування закладів гуманітарної та соціальної сфери Менського району: комунальної установи «Менська централізована бібліотечна система» Менської районної ради, комунального закладу охорони здоров’я «Менська центральна районна лікарня» Менської районної ради, Степанівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Керуючись ст. ст.139, 227, 241-243, 246, 250 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вирішив адміністративний позов задовольнити в повному обсязі.

Нагадаємо, спір стосувався оскарження дій міської ради щодо неналежного виконання договору про співфінансування закладів та установ гуманітарної і соціальної сфери, що призвело до виникнення заборгованості із заробітної плати працівникам таких закладів.


Автор: За повідомленням прес-служби суду
Коментарів ще немає