П'ятниця, 29 березня 2024, 07:35
Повна версія сайту
;

Підприємству матері Атрошенка узаконюють улаштування торгово-офісних приміщень у Чернігові

10:18 15.11.2018    Коментарі  
 

72-річній Тамарі Атрошенко, матері чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, члени виконкому міськради можуть надати дозвіл на реконструкцію першого поверху нежитлової будівлі для улаштування торгово-офісних приміщень по вул. Всіхсвятська, 5.

Питання – на порядку денному міськвиконкому, засідання якого триває, пише Челайн.

Це приміщення належить ТОВ «МПН», співзасновником якого якраз і є Тамара Іванівна.

Відмітимо, що на початку засідання Владислав Атрошенко заявив про конфлікт інтересів щодо пункту питання, де затверджуватимуть і надаватимуть містобудівні умови й обмеження забудови земельних ділянок саме ТОВ «МПН». 

 

В той же час, як повідомив громадський активіст Олександр Гашпар.  «Будівельні роботи в колишній гостиниці "Нива" (вул. Всіхсвятська, 5) вже були проведені навесні і влітку цього року, але проводилися вони незаконно: без отримання містобудівних умов і без повідомлення про початок виконання будівельних робіт. Але за моїм зверненням на ТОВ "МПН" був накладений штраф за усі ці порушення на 66 тисяч гривень і тепер для легалізації реконструкції ТОВ "МПН" має отримати усі дозвільні документи заднім числом, що сьогодні буде зроблено на засіданні виконкому.»



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає