Вівторок, 19 березня 2024, 08:54
Повна версія сайту
;

В ОДА обговорили законність перевезень по області

14:40 15.11.2018    Коментарі  
 

На цьому наголосили учасники сьогоднішнього засідання Координаційної ради з питань організації пасажирських автоперевезень в області.

— Наразі маємо розібратися, хто з перевізників виконує умови договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, укладених з облдержадміністрацією, в тому числі забезпечує регулярне виконання рейсів відповідно до паспорту, — зазначив заступник директора Департаменту економічного розвитку – начальник управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку Сергій Меженний.

Ситуацію з виконання перевезень на Чернігівщині ускладнює значна кількість нелегалів. Аби маршрути були рентабельними, офіційні перевізники знижують ціни. Втім, іноді навіть це не спрацьовує. В результаті — загроза закриття автостанцій.

Зокрема, керівництво ПАТ «Козелецьке АТП 17440» повідомило про бажання розірвати договори на обслуговування пасажирів.

Одному з підприємців, який надає послуги на маршруті Чернігів-Короп, буде направлено попередження щодо відновлення курсування автобусів у цьому напрямку. Питання обслуговування маршрутів перевізниками ДП «Пассервіс», ДП «Техавтосервіс», ТОВ «Автотранс» та ТОВ «Автоекспрес» розглядатимуть додатково наступного місяця.

Окрім того, під час засідання вирішено низку питань:

– погоджені зміни до розкладу руху автобусів на маршруті Чернігів – Іваниця: рейс 1148к з часом відправлення з автостанції в Ічні о 08 год. 38 хв. перенесено на 08 год. 05 хв. та з автостанції Ніжина о 10 год. 02 хв. на 09 год. 05 хв.;

– на маршрутах Чернігів – Миколаївка та Чернігів – Борзна ч/з Комарівку будуть замінені транспортні засоби: MERCEDES-BENZ 308D ПЕ на РУТА 20 та DAIMLER CHRYSLER 903 на MERCEDES-BENZ 308D ПЕ відповідно;

– відбудуться зміни до розкладу руху автобусів на маршруті Ніжин – Криниця рейс 883к з часом відправлення з Ніжин АС-2 о 05 год. 45 хв. на 05 год. 35 хв., з Ніжин АС о 06 год. 05 хв. — на 05 год 55 хв., рейсу 884к з с. Криниця о 06 год. 40 хв. — на 06 год. 30 хв.


Автор: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації
Коментарів ще немає