Четвер, 25 квітня 2024, 23:09
Повна версія сайту
;

Чернігівська поліція відкрила провадження відносно чоловіка, який неодноразово обкрадав власну матір

16:01 16.11.2018    Коментарі  
 

Дільничні офіцери поліції під час відпрацювання Чернігова встановили, що молодик з кримінальним минулим систематично обкрадав свою матір, з якою проживав.

Замість того, щоб чесно заробляти гроші на життя, чернігівець упродовж трьох тижнів виносив з дому різноманітні речі та збував їх у ломбард. Коли в матері луснуло терпіння, вона звернулася по допомогу до поліції.

Як встановили правоохоронці, з 19 жовтня по 13 листопада син встиг поцупити у своєму домі щонайменше 30 предметів. За цей час апетити «домашнього крадія» суттєво зросли. Почав він із дрібної домашньої техніки, а завершив хутряними виробами.

Наразі достеменно відомо, що він виніс з дому в ломбард ноутбук, пилосмок, праску, тюнер, м’ясорубку, кілька фенів, тонометр, кухонний комбайн, пральну машину, дві жіночі куртки та шубу. Загальна сума збитків встановлюється.

У скоєному чоловік зізнався та вказав на ломбард, у який здавав майно матері. При чому далеко він не ходив — ломбард обрав на сусідній вулиці. Вторговані гроші син витрачав на власні потреби.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає