П'ятниця, 26 квітня 2024, 22:43
Повна версія сайту
;

Чернігівська поліція встановила особу крадія, який «спеціалізувався» на велосипедах та електроінструменті

15:46 22.11.2018    Коментарі  
 

У ході оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція встановила особу раніше судимого нероби, що вкрав двоколісного коня у місцевого актора, а згодом ще й обікрав підвал багатоповерхівки.

У вересні лиходій поцупив білий велосипед відомого чернігівського актора, який той пристебнув біля «Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм».

На певний час зловмисник пішов у тінь, але близько тижня тому знову скоїв крадіжку. Нероба зламав навісний замок на дверях підвального приміщення багатоповерхівки на одному з проспектів Чернігова. Звідти він виніс сварочний апарат, болгарку, бензопилу, перфоратор та електролобзик.

У ході оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція вийшла на слід ймовірного крадія, який одразу зізнався в кримінальних правопорушеннях. Поліція вилучила низку речових доказів та опитала свідків. Наразі ця особа перевіряється на причетність до аналогічних злочинів.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, поєднана з проникненням приміщення, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає