Четвер, 18 квітня 2024, 23:41
Повна версія сайту
;

На Талалаївщині поліція затримала магазинного злодія-гастролера

15:29 30.11.2018    Коментарі  
 

В ході розслідування крадіжки з сільського магазину оперативники викрили зловмисника, який спеціально приїхав на злочин з сусідньої Сумщини.

До поліції звернулася жителька Талалаївського району і повідомила про крадіжку з її торговельного закладу. Зловмисник відігнув металеву решітку на вікні, розбив скло й проник всередину магазину, звідки викрав спиртні напої та харчі.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та досвідчені оперативники. За характерним «почерком» злодія кримінальна поліція Талалаївського відділення поліції вийшла на слід викрадача.

В ході проведення комплексу розшукових заходів поліція встановила, що крадіжку скоїв мешканець Сумської області, у нього вилучена частина викраденого.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає