Четвер, 28 березня 2024, 13:11
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині у ДТП потрапив автобус із школярами

09:05 03.12.2018    Коментарі  
 

В Количівці Чернігівського району вантажівка виїхала на смугу зустрічного руху і «черконула» "Мерседес Спрінтер" з школярами. Двоє дітей отримали травми голови, їх життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Зранку 30 листопада у Количівці Чернігівського району вантажівка з причепом дотично зіткнулася з пасажирським бусом, на борту якого перебувало 14 дітей віком 10-12 років та четверо дорослих.

Водій вантажівки намагався уникнути зіткнення з попутними автомобілями, які пригальмували при в’їзді в село. Для цього він виїхав на зустрічну смугу, по якій рухався мікроавтобус "Мерседес Спрінтер". Бус у свою чергу з’їхав на праве узбіччя, де відбулося дотичне зіткнення транспортних засобів. Після цього мікроавтобус зіткнувся з електроопорою.

Дорослі та 12 дітей не постраждали, натомість двоє школярів отримали травми голови, вони не госпіталізовані. Водії тверезі.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає