Четвер, 25 квітня 2024, 07:10
Повна версія сайту
;

Поліція встановила особу зловмисника, який завдав смертельних побоїв знайомому

11:47 03.12.2018    Коментарі  
 

Під час конфлікту між двома жителями Корюківського району один завдав іншому тяжких тілесних ушкоджень, від яких той помер у лікарні.

До поліції надійшло повідомлення з Корюківської центральної районної лікарні про смерть пацієнта, доставленого з одного із сіл з тяжкою травмою голови.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що смертельних побоїв потерпілому завдав односелець померлого в ході конфлікту у своєму будинку.

Наразі слідство встановлює всі обставини інциденту. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про затримання зловмисника в рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає