Субота, 20 квітня 2024, 18:47
Повна версія сайту
;

Як формуються ціни на харчування дітей у школах і садочках Чернігова?

09:32 06.12.2018    Коментарі  
 

Комунальне підприємство «Шкільне» Чернігівської міської ради працює у правовому полі, є відкритим для громадського контролю і дотримується принципу гласності. 

Тому, серед іншого, на веб-порталі Чернігівської міської ради підприємство щотижнево оприлюднює ціни, за якими воно здійснює закупівлі продуктів харчування.

Також КП «Шкільне» інформує про принципи вибору ним продуктів, з яких готуються страви для харчування дітей у шкільних їдальнях.

На підприємстві впроваджені європейські системи контролю безпечності харчових продуктів ХАССП та контролю якості ISO 22000.  Це визначає підхід до вибору продуктів харчування, які використовуються під час приготування страв для дітей. І гарантує безпечність та якість вже готового продукту, - розповідає директор КП "Шкільне" Антоніна Радченко.

Поряд із цим, технологічна служба підприємства щотижнево проводить моніторинг ринкових цін на продукти харчування відповідної якості в торгівельній мережі міста.

Усі вказані обставини є передумовами формування закупівельних цін на підприємстві.

КП «Шкільне» здійснює закупівлю продуктів харчування в обсягах та за цінами, необхідними для якісного та своєчасного виконання умов договорів про закупiвлю послуг з органiзацiї харчування. Такі договори укладаються за результатами процедур публічних закупівель з управлінням освіти Чернігівської міської ради на відповідні роки.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає