П'ятниця, 19 квітня 2024, 18:10
Повна версія сайту
;

Голова ОДА не направляв до Кабміну пропозиції щодо призначення своїми заступниками Соколова та Ткача

09:31 10.12.2018    Коментарі  
 

Голова облдержадміністрації Олександр Мисник не направляв до Кабміну пропозиції щодо призначення своїми заступниками Олександра Соколова та Володимира Ткача.

Про це йдеться у його відповіді на наш інформаційний запит.

«Станом на сьогодні пропозиції щодо погодження кандидатур Соколова Олександра Володимировича та Ткача Володимира Івановича на посади заступників голови Чернігівської обласної державної адміністрації до Адміністрації Президента та України та Кабінету Міністрів України не направлялись.»

Нагадаємо, 30 листопада Олександра Соколова та Володимира Ткача голова облдержадміністрації Олександр Мисник призначив своїми радниками. Вчора на засідання Ради регіонального розвитку прийшли представники 6 громадських організацій. Вони протестували проти цих призначень.

Представник Всеукраїнського об’єднання добровольців Вадим Йовенко зачитав лист до Президента та Прем’єр-міністра. На його думку, в подальшому Олександр Соколов та Володимир Ткач можуть стати заступниками голови облдержадміністрації.

Інформаційний запит з цього приводу ми надіслали до Кабінету міністрів. Сьогодні отримали відповідь, в якій вказано, що станом на 7 грудня подання про призначення Олександра Соколова та Володимира Ткача заступниками голови облдержадміністрації до Кабміну не надходили.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає