Субота, 20 квітня 2024, 09:02
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині судитимуть дівчину, котра вбила власного батька

13:11 13.12.2018    Коментарі  
 

Прокурором Чернігівської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно жительки смт. Седнів, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 20.07.2018, дівчина 1990 року народження, знаходячись на пасовищі в смт. Седнів, Чернігівського району та області, з мотивів раптово виниклих особистих неприязних відносин, нанесла один удар ножем в область грудної клітки рідному батьку. Вказаного ножового поранення було достатньо для спричинення тяжких тілесних ушкоджень, від яких настала смерть потерпілого.

За час досудового розслідування, жодних обставин, які б вказували на розкаяння обвинуваченої у вчиненому діянні, як і обставин, щоб пом’якшували покарання, не встановлено.

У разі визнання судом обвинуваченої винною в інкримінованому їй діянні, крім покарання, яке вона понесе, їй доведеться також відшкодувати витрати на проведення ряду судових експертиз, вартість яких складає майже 31 тис. грн.

Довідково: ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.


Автор: Чернігівська місцева прокуратура
Коментарів ще немає