Субота, 20 квітня 2024, 17:13
Повна версія сайту
;

У Чернігові "замінували" податкову

09:05 17.12.2018    Коментарі  
 

Зловмисником виявився непрацюючий  чернігівець, який вже мав конфлікт із законом.

15 грудня о півночі до Чернігівської поліції  надійшло повідомлення невідомого чоловіка, що він заклав вибухівку біля податкової.

На місце події негайно виїхала  слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінолог зі службовою собакою. Поліцейські перевірили приміщення будівлі Чернігівської обласної державної податкової інспекції головного управління державної фіскальної служби в Чернігівській області та прилеглу до неї територію, але підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявили.

Досвідчені оперативники швидко встановили особу зловмисника і його місце знаходження та негайно виїхали на затримання. Зловмисником виявився раніше судимий непрацюючий мешканець обласного центру, який з компанією вживав спиртні напої і знаходив у стані алкогольного сп’яніння. «Горе-мінер» в скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу), за яке передбачено покарання у вигляді  штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає