Вівторок, 16 квітня 2024, 16:16
Повна версія сайту
;

Судитимуть організаторів грального бізнесу на Чернігівщині

12:23 17.12.2018    Коментарі  
 

Детективи Слідчого управління поліції Чернігівської області спільно з Управлінням захисту економіки під процесуальним керівництвом обласної прокуратури завершили досудове розслідування злочинної діяльності організованої групи, яка забезпечувала діяльність двох незаконних гральних закладів у Ніжині.

Поліція задокументувала діяльність трьох адміністраторів, які під керівництвом членів організованої злочинної групи безпосередньо надавали доступ до азартних ігор в незаконних гральних закладах. Від зайняття злочинною діяльністю організована група протягом 2016-2018 років отримувала надприбутки. Загалом до складу групи входили п’ятеро місцевих жителів.

Організатор злочинної групи вчиняв фінансові операції з грошовими коштами, одержаними внаслідок зайняття гральним бізнесом, спрямовані на приховування незаконного походження таких коштів та джерел їх походження, тим самим здійснював легалізацію (відмивання) коштів.

Зайняття гральним бізнесом карається штрафом у розмірі від 170 до 680 тисяч гривень, тоді як за легалізацію (відмивання) коштів, отриманих злочинним шляхом, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає