П'ятниця, 19 квітня 2024, 07:59
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині під час пожеж житлових помешкань загинуло двоє людей

16:26 17.12.2018    Коментарі  
 

17 грудня о 10:07 у м. Мена внаслідок загоряння у житловому будинку загинула 90-річна господарка оселі. Жінку без ознак життя виявила соціальний працівник. Ймовірно, причиною трагедії послужило необережне поводження з вогнем власниці помешкання.

Цього ж дня о 10:24 до Служби порятунку "101" у Бобровицькому районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с.Рудьківка, що за 15 км від райцентру.

На місце події прибуло два відділення 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини з м. Бобровиця  у складі 8 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. На той момент в будинку спостерігалось щільне задимлення. Рятувальники у апаратах захисту органів дихання та зору об 11:00 пожежу локалізували, а о 12:00 остаточно ліквідували. В ході гасіння вогнеборці виявили тіло 72-річного господаря оселі без ознак життя. Причиною трагедії послужила відсутність належної протипожежної розділки між димарем опалювальної печі та дерев’яним перекриттям будинку.

Рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області застерігають: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє життя та оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводженні з вогнем. Слідкуйте за справністю опалювальних печей і димарів.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає