П'ятниця, 19 квітня 2024, 18:30
Повна версія сайту
;

ДСНС буде моніторити територію навколо арсеналу в Ічні ще рік

17:11 19.12.2018    Коментарі  
 

Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) буде контролювати стан очищеної навколо військового арсеналу в Ічні (Чернігівська область) території протягом 2019 року. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення голови ДСНС Миколи Чечоткіна у Facebook

Як зазначається, території навколо арсеналу у радіусі 16 кілометрів будуть контролювати під час проведення сільськогосподарських робіт.

"Протягом 2019 року наша Служба забезпечить моніторинг за станом очищеної території, а також оперативне реагування у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та супровід сільськогосподарських робіт на територіях, які були забрудненні вибухонебезпечними предметами", - йдеться в повідомленні. 

Також глава ДСНС обіцяє, що із жителями постраждалого регіону будуть проводити роз'яснювальні роботи щодо дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів. 

"Ми не залишимо людей і обов'язково спілкуватимемося з чернігівчанами щодо правил поведінки у разі виявлення ВНП", зазначив Чечоткін.

Нагадаємо, територію в 16-ти кілометровій зоні навколо арсеналу боєприпасів в Ічні (Чернігівській області) повністю очистили від снарядів. 

Зазначимо, вибухи в Ічні почалися вночі 9 жовтня. На складах знаходилося 69,5 тисяч тонн боєприпасів. У зв'язку з НП жителів Ічні та 30 прилеглих селищ евакуювали.

https://www.rbc.ua


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає