Четвер, 25 квітня 2024, 04:22
Повна версія сайту
;

Двоє - загинули, двоє - отримали травми: ДТП на трасі Чернігів – Мена

08:44 20.12.2018    Коментарі  
 

Дві людини загинули, двоє - отримали травми внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Аварія сталася сьогодні опівдні на трасі Чернігів – Мена. Більше розкаже наша Альона Макаренко.

Аварія сталася на кордоні Чернігівського й Менського районів на в’їзді до села Петрове близько 12:45.

Лоб у лоб зіткнулися ВАЗ 2107 та ВАЗ 2110. В «десятці» водій і пасажир загинули на місці. Жінку й чоловіка з іншої машини забрали до лікарні.

За інформацією речника поліції області Сергія Бриля, водій автомобіля ВАЗ 2110 їхав зі сторони Березни, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Водій «сімки», яка в цей час рухалась назустріч, зреагувати не встиг.

Валентин Мосейчук живе селі Снов’янка, Чернігівського району. Приїхав на впізнання загиблих чоловіків з «десятки», які були його сусідами. «Андрій доводиться Саші пасинком. Саша 69-го року, Андрій 93-го. Вони мали їхати до Андрієвого вітчима в лікарню, він там лежить, запалення легенів, щось таке. Це вони вже їхали звідти» – розповідає Валентин Мосейчук.

Водія «сімки» з множинними травмами госпіталізували до реанімаційного відділення чернігівської міської лікарні №2. Його пасажирку після надання медичної допомоги в менській лікарні відпустили додому.

«Зараз вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 3 ст. 286 ККУ. А саме порушення правил безпеки дорожнього руху. Ця стаття передбачає доволі сурове покарання – від 5 до 10 років позбавлення волі» – коментує речник поліції області Сергій Бриль.

Нині поліція проводить експертизи і з’ясовує, чому сталася аварія.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає