П'ятниця, 29 березня 2024, 06:58
Повна версія сайту
;

Військового, котрий наїхав на свого спів службовця, засуджено до 2 років ув’язнення

15:29 21.12.2018    Коментарі  
 

За публічного обвинувачення військової прокуратури Чернігівського гарнізону Центрального регіону України засуджено до 2 років позбавлення волі військовослужбовця військової служби за контрактом за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України («Порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або загибель потерпілого»).  

Як повідомлялося на офіційному сайті військової прокуратури Центрального регіону України, установлено, що  04.05.2018 приблизно о 17:00 після проведення тактичних навчань на території 242 загальновійськового полігону, який знаходиться в смт. Гончарівське, Чернігівської області, військовослужбовець військової служби за контрактом, механік-водій однієї з військових частин, перебуваючи за кермом БМП, скоїв наїзд на солдата-контрактника - військовослужбовця своєї ж військової частини, 1996 р.н. Внаслідок наїзду останній загинув на місці.

21.12.2018 вироком Чернігівського районного суду Чернігівської області обвинуваченого засуджено до 2 років позбавлення волі.

Призначене покарання замінено на тримання в дисциплінарному батальйоні на той самий строк.


Автор: Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України
Коментарів ще немає