П'ятниця, 26 квітня 2024, 01:50
Повна версія сайту
;

Прізвища заступників голови Чернігівської облдержадміністрації назвуть у січні

17:38 26.12.2018    Коментарі  
 

Заступників  нового голови Чернігівської облдержадміністрації офіційно призначать після новорічних свят.  Про це сказав у передачі «Тема дня» на UA: Чернігів сам голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник:  

«На сьогоднішній день кадрових призначень немає. .. Я думаю, що скоро всі це побачать, якщо відбудуться перші призначення. Перші призначення,.. я думаю, що вже після Нового року вони відбудуться.».

Голова запевнив, що його радники ні в якому разі не стануть заступниками і для більшості нові призначення стануть несподіванкою: «Всі побачать, що зовсім інші кандидатури дуже молоді, амбітні… Я більш ніж впевнений, що це буде несподіванка для тих активістів, які зараз просувають кандидатуру Соколова. Але, повірте мені, це буде фахова професійна людина, молода. Це ми говоримо про першого заступника… Він стовідсотково уродженець міста Чернігів.».

Зараз кандидатури вже визначені і проходять співбесіди, сказав Олександр Мисник: «Зараз іде процес узгодження  - узгодження в Адміністрації президента.».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає