П'ятниця, 29 березня 2024, 04:28
Повна версія сайту
;

В Чернігові поліція затримала чоловіка, який зарізав пенсіонера

09:37 02.01.2019    Коментарі  
 

В Чернігові біля дверей власної квартири громадяни виявили тіло 85-річного чоловіка з ножовим пораненням в області живота. Оперативники встановили, що пенсіонера вбив власний син.

Отримавши в Чернігові виклик про виявлення тіла пенсіонера з тілесними ушкодженнями кримінального характеру, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції разом із оперативниками кримінальної поліції. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, опитавши свідків, правоохоронці встановили, що пенсіонера вбив 61-річний син.

Оперативники з’ясували, що того дня відвідини закінчилися конфліктом, внаслідок якого син кілька разів вдарив батька ножем у живіт. Від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонер помер на місці.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає