П'ятниця, 29 березня 2024, 06:54
Повна версія сайту
;

Атрошенко попросив зменшити кількість солі у суміші, якою посипаються дороги

15:54 02.01.2019    Коментарі  
 

Питанням благоустрою та чистоти у місті, особливо у дворах багатоповерхівок, присвятили частину ранкової наради у міській раді 2 січня.

Традиційно КП "Муніципальна варта" продемонструвало світлини, на яких зображені раніше виявлені та вже усунуті порушення, а також ті, що потребують вирішення. На фото видно, що більшість недоліків – неприбране сміття та гілля, нечищені тротуари, зламані лави і паркани – виявлені на територіях, які обслуговують ОСББ та ОЖБК.

- Якщо буде багато зауважень по ОЖБК, ОСББ і не буде відповідної реакції - будемо шукати можливості вашої заміни, наприклад, ініціюватимемо збори громадян і вимагатимемо заміни керівника. Що стосується ОЖБК, щодо якого на сьогоднішній нараді було багато зауважень: якщо сміття не приберуть до 4 січня, то буде штраф, - прокоментував фотозвіт чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Щодо ЖЕКів: якщо не будуть усунуті порушення, які продемонстровані на фото, їх керівники будуть позбавлені премій.

Владислав Атрошенко також додав, що варто зменшити кількість солі у суміші, якою посипаються дороги, хоча це буде менш ефективним. Крім того, управлінню житлово-комунального господарства міської ради доручено чітко визначити адреси для обов’язкового щоденного прибирання. Це парки, сквери та інші ділянки, які найбільш затребувані для прогулянок мам з дітьми. Зокрема, вулиці: Берегова та Савчука.

Підсумовуючи, міський голова вчергове наголосив, що всі обслуговуючі підприємства повинні з більшою відповідальністю ставитися до прибирання, щоб забезпечувати дотримання норм благоустрою території міста.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає