Субота, 20 квітня 2024, 12:58
Повна версія сайту
;

Відкрито прийом заявок на конкурси стартап та інноваційних проектів

11:28 10.01.2019    Коментарі  
 

Конкурси стартап та інноваційних проектів пройдуть у рамках щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій, що відбудеться 14-16 травня цього року. Заявки можна подати до 18.00 год. 28 лютого 2019 року.

Участь у Конкурсі стартап проектів можуть взяти роботи, представлені закладами вищої освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами профосвіти. Проекти мають бути спрямовані на пошук бізнес-моделі, що дозволить швидко вийти на ринок та масштабувати новостворені продукти/послуги. Стадія готовності проекту — не менш як прототип.

Конкурс проходитиме за двома напрямами: Hardware стартапи та Software стартапи (IT – стартапи).

Щоб долучитися до Конкурсу, необхідно заповнити онлайн-форму. Опис проекту потрібно надсилати додатково на електронну пошту: directorate.innovation@gmail.com (в темі листа зазначити: Конкурс стартапів _ Назва стартапу).

Окрім цього, до 30 квітня для фіналістів проведуть додатковий тренінг щодо підготовки презентацій проектів українською та англійською мовами у фіналі конкурсу.

Контактні особи: Олена Харіна (kharina@mon.gov.ua) та Юлія Лихачова (yulia.lykhachova@mon.gov.ua), телефон: + 38 (044) 287-82-17.

Участь у Конкурсі інноваційних проектів можуть взяти роботи, спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Вони мають бути представлені закладами вищої чи професійної освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств.

Інноваційний проект має містити такі структурні елементи:

– визначені цілі та задачі;

– комплекс конкретних досліджень і розробок;

– економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування.

Стадія готовності проекту — не менш як прототип.

Для участі в Конкурсі необхідно заповнити онлайн-форму.

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня. Фіналісти Конкурсу інноваційних проектів також мають підготувати презентації проектів.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження — за рахунок учасників.

Контактні особи: Андрій Петровський (petrovskyy@mon.gov.ua) та Микола Вольвач (volvach@mon.gov.ua), телефони: + 38 (044) 287-82-17 або +38 (044) 287-82-16.

Переможців обох конкурсів обиратиме фахове журі, сформоване з представників інноваційних структур, венчурного бізнесу, міжнародних організацій та фондів тощо. Найкращі проекти будуть відзначені та отримають підтримку для реалізації від партнерів Всеукраїнського фестивалю інновацій.

Партнери заходу — Європейська мережа підприємництва, провідні міжнародні та вітчизняні компанії.

Детальніше за посиланням.


Автор: Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації
Коментарів ще немає