Субота, 20 квітня 2024, 11:49
Повна версія сайту
;

Упродовж вихідних на Чернігівщині під час пожеж загинуло три особи

12:48 14.01.2019    Коментарі  
 

Упродовж минулих вихідних на Чернігівщині виникло 16 пожеж, внаслідок яких три людини загинуло, одну травмовано.

12 січня о 13:26 до Служби порятунку "101" у Бахмацькому районі надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі, в якій знаходився автомобіль, у с. Курінь по вул. Зоряній. До гасіння пожежі залучалися місцеві сільські вогнеборці та відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Намагаючись самостійно загасити пожежу, господар отримав термічні опіки верхніх кінцівок та спини ІІ-ІІІ ступенів та був доставлений до лікарні.

13 січня у с. Наумівка Корюківського району по вул. Шевченка сталася пожежа житлового будинку. На місці події виявлено тіло господаря, 1929 року народження. Причину та обставини трагедії з`ясовують правоохоронні органи. Підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області на гасіння не залучалися.

О 14:40 до Служби порятунку "101" у Городнянському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у с. Андріївка. За викликом на місце події прибуло відділення 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки. Оперативними діями о 15:15 пожежу було локалізовано, а о 15:30 остаточно ліквідовано. Під час гасіння рятувальники виявили в одній з кімнат будинку тіло господарки, 1931 року народження. Ймовірною причиною трагедії послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

14 січня о 01:20 до Служби порятунку "101" у Бобровицькому районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Рокитному. На місце події з с. Піски прибули сільські вогнеборці та відділення 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Чернігівській області.  Спільними діями о 02:30 пожежу було локалізовано, а о 02:50 остаточно ліквідовано. Під час гасіння рятувальники виявили в одній з кімнат будинку тіло 68-річного господаря без ознак життя. Причину пожежі та обставини трагедії встановлюють правоохоронці.

Рятувальники ДСНС України звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки: слідкуйте за справністю печей і димарів, електричних мереж та електроприладів, проявляйте обережність у поводженні з вогнем, не паліть у ліжку, особливо в нетверезому стані.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає