Вівторок, 16 квітня 2024, 18:01
Повна версія сайту
;

Патрульні виявили чернігівця, який вночі проник до дитячої бібліотеки

15:23 14.01.2019    Коментарі  
 

14 січня близько третьої ночі до патрульної поліції надійшла інформація від служби «102», що на гарячу лінію звернулася працівниця дитячої бібліотеки на вулиці Рокоссовського та повідомила, що в приміщенні бібліотеки спрацювала охоронна сигналізація. Заявник чекає на поліцію біля будівлі бібліотеки.

На місце прибули два екіпажі патрульної поліції. Під час огляду території поліцейські помітили відігнуті ґрати на одному з вікон та розбите скло. Коли ж разом із працівницею зайшли всередину, виявили сумку з інструментом та зимову куртку.

Оглядаючи приміщення бібліотеки, на другому поверсі у вбиральні правоохоронці виявили невідомого, який намагався сховатися.

Чоловік був без верхнього одягу, на руках вдягнуті рукавички. Відповідно до ст. 45 Закону України «Про Національну поліцію» чоловіку надягли наручники.

Коли на місце прибула слідчо-оперативна група, з’ясувалося, що невідомий – 36-річний чернігівець, який має судимості і зараз перебуває під адміністративним наглядом. Громадянина доставили до Чернігівського відділу поліції.



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає