Субота, 20 квітня 2024, 14:21
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині у власному будинку ледь не згоріла родина з чотирма дітьми

11:47 15.01.2019    Коментарі  
 

15 січня о 00:01 до Служби порятунку "101" у Коропському районі надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир двоквартирного житлового будинку, що по вул. Кибальчича у районному центрі.

За викликом на місце події оперативно прибуло два відділення 9-го Державного пожежно-рятувального підрозділу смт Короп У ДСНС України у Чернігівській області. В ході проведення невідкладних дій, надійшло повідомлення, що у сусідньому помешканні, яке почав поступово заповнювати їдкий дим, перебуває родина, батьки та їх четверо дітей 2006, 2010, 2012 та 2014 року народження. Надзвичайники оперативно винесли дітей з небезпечної зони. На щастя, малеча не постраждала. О 00:07 пожежу було локалізовано, а о 00:20 остаточно ліквідовано. Ймовірною причиною виникнення загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні електромережі.

Цього ж ранку о 04:25 вогнеборці 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Городня У ДСНС України у Чернігівській області під час ліквідації пожежі житлового будинку, що виникла у районному центрі по вул. Троїцькій, врятували з небезпеки 50-річного господаря будинку та його 49-річну дружину.

 У зв'язку з цим, рятувальники звертають увагу населення на необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки. Щоб уникнути лиха та вберегтися від нещасних випадків, будьте обережні при поводжені з вогнем, дбайте про справність нагрівальних печей і димарів, електричних мереж і приладів, не залишайте дітей без нагляду та навчайте їх правилам безпечної поведінки.


Автор: УДСНС у Чернігівській області
Коментарів ще немає