Четвер, 18 квітня 2024, 20:16
Повна версія сайту
;

Керівника управління з Чернігівської ОДА відсторонили від посади

14:57 15.01.2019    Коментарі  
 

На сайті Чернігівської ОДА оприлюднена назва розпорядження "Про дисциплінарне провадження та відсторонення від виконання посадових обов'язків Нечепи Б.М.".

У документі, який, до речі, з невідомих причин, не опублікований, очевидно йдеться про начальника управління капітльного будівництва Чернігівської ОДА Богдана Нечепу. Він за посадовими обов'язками відповідає за реалізацію в області багатьох проектів за кошти Фонду регіонального розвитку, грошей державних субвенцій, а також ремонтів та реконструкцій за рахунок обласного бюджету.

Що стало причиною відсторонення - прокоментував особисто голова Чернігівської обладміністрації Олександр Мисник. Про це "Часу Чернігівському" повідомив член громадської ради при ОДА, який був присутній на сьогоднішній зустрічі губернатора з Президією громради. 

Як виявилось, в області залишились невикористаними гроші субвенції і ДФРР, розпорядником цих коштів у більшості випадків було саме управління капітального будівництва. Чого так вийшло - і має показати службове розслідування.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає