Середа, 24 квітня 2024, 22:45
Повна версія сайту
;

У Київській області введено обмеження руху вантажівок. Де на Чернігівщині можуть відстоятися фури?

15:17 23.01.2019    Коментарі  
 

У зв’язку зі складними погодними умовами (снігопад, поривчастий вітер) та проведення комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху введено тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів в окремих областях вводяться обмеження на дорогах державного зазначення. Зокрема, серед сусідніх із нашою - це Київщина:

- Київська область - 14-00 год. 23.01.2019 р.  обмежено рух вантажних, великогабаритних та великовагових транспортних засобів на окремих ділянках доріг загального користування по Київській області.

- м. Київ - з 17-00 до 21-00 год. буде перекрито рух для великогабаритного транспорту на в`їзд в м. Київ.

Шановні, вантажоперевізники, врахуйте дану інформацію при плануванні поїздки. 

У випадку різкого погіршення погодних умов  із високою ймовірністю утворення транспортних заторів, водії та перевізники можуть перечекати зимову негоду на  майданчиках відстою або об’єктах дорожнього сервісу, не наражаючи себе та інших користувачів доріг на небезпеку.

Перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів при тимчасовому обмеженні руху у період несприятливих погодних умов на автомобільних дорогах загального користування Чернігівської області у 2018 році

unnamed.jpg


Автор: Прес-служба САД у Чернігівській області
Коментарів ще немає