П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:31
Повна версія сайту
;

Обвинувачену в подвійному вбивстві дівчину залишили під вартою ще на два місяці

09:17 25.01.2019    Коментарі  
 

Обвинувачену в подвійному вбивстві 22-річну дівчину залишили під вартою ще на два місяці. Про це на сьогоднішньому судовому засіданні сказав прокурор Олексій Маслак. Нагадаємо, в ніч на 27 квітня 2018 року в одній з багатоповерхівок знайшли вбитими чоловіка та його дружину. У вбивстві обвинувачують його прийомну дочку. Цю справу розглядає Деснянський районний суд.

Засідання Деснянського районного суду Чернігова. На лаві підсудних - обвинувачена в подвійному вбивстві 22-річна дівчина. Її підозрюють у вбивстві рідного дядька та його дружини, які виховували її останні десять років.

Через те, що до суду не з’явилися свідки, продовжити розгляд справи не виходить. Прокурор пропонує продовжити тримання обвинуваченої під вартою.

«Вважаю за необхідне строк його дії продовжити у зв’язку з тим, що продовжують існувати ризики, передбачені статтею 177 КПК України і виправдовують тримання особи під вартою. Відповідно до пункту першого частини першої 177 є ризик того, що обвинувачена може переховуватись від суду».

Сторони проти рішення суду не заперечують.

Судді повертаються і оголошують рішення – тримання під вартою продовжують, розгляд справи переносять на березень.

«Суд ухвалив продовжити строк тримання під вартою до 24 березня 2019 року».

На попередніх засіданнях було озвучено обставини вбивства: за словами прокурора, ввечері напередодні трагедії дівчина та її дядько вживали алкоголь – окремо один від одного, а конфлікт міг виникнути через нетрадиційну сексуальну орієнтацію підозрюваної.

Обвинувачена своєї провини не визнає, показання обіцяє дати після дослідження всіх доказів.

Нагадаємо, подвійне вбивство сталося в ніч на 27 квітня 2018 року. У багатоповерхівці на вулиці Мезенцева біля ліфту знайшли закривавлене тіло чоловіка, його дружина лежала в квартирі мертва. Прийомну дочку з порізами на руках забрали до другої міської лікарні, де прооперували.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає