Четвер, 28 березня 2024, 19:03
Повна версія сайту
;

Новоспечений кандидат у Президенти Руслан Кошулинський зустрівся з чернігівцями

09:39 30.01.2019    Коментарі  
 

Вчора в Чернігові побував кандидат у Президенти України Руслан Кошулинський. Днями його офіційно зареєстрували в ЦВК. Він зустрістрівся з людьми в будинку культури «Будівельників». Перед цим колишній віце-спікер Верховної Ради провів прес-конференцію, на якій назвав перші кроки на посту Президента в разі перемоги на виборах.

Руслан Кошулинський, кандидат у Президенти України: «Це налагодити сьогодні конструктивну співпрацю з найпотужнішими країнами світу, гарантами Будапештського меморандуму. Це запрошення представників фракцій в адміністрацію президента і запропонувати максимально короткий термін, враховуючи повноваження президента, розглянути законопроект антиолігархічного пакету як невідкладні, для того, щоб вони показали суспільству, чиї вони представники. В політичній площині ми говоримо про зміну законів про вибори, яку обіцяла чинна коаліція ще в 2014 році - про механізм відкликання народного депутата. Про імпічмент президента, про механізм, виборність суддів місцевого суду, про механізм відкликання начальників поліції місцевими органами».

Нагадаємо, "Всеукраїнське об’єднання "Свобода" висунуло голову секретаріату партії Руслана Кошулинського кандидатом на посаду Президента України на 40-му з’їзді партії, який відбувся 22 січня. Про підтримку цього кандидата заявила частина націоналістичних партій та організацій. Зокрема Організація українських націоналістів, Конгрес українських націоналістів, "Правий сектор" і рух С14.

Згідно декларації на посаду кандидата у президенти України, опублікованої на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, Руслан Кошулинський має у Львові будинок площею 235,4 кв. м, земельну ділянку площею 334 кв. м і теплицю на 41 кв. м. На банківських рахунках Кошулинського розміщено 16 583 грн. Готівкою політик тримає 80 тис. грн і 7300 доларів. Також він задекларував «Запорожця» 1985 року випуску і електрокар Nissan LEAF 2013-го.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає