Субота, 27 квітня 2024, 04:27
Повна версія сайту
;

Кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко у Чернігові представив свою програму

10:21 04.02.2019    Коментарі  
 

Кандидат у Президенти України від партії «Справедливість» Валентин Наливайченко побував у Чернігові. Тут він представив свою програму кандидата у Президенти журналістам. У ній визначено п’ять пріоритетів на посаді голови держави. Зокрема Валентин Наливайченко обіцяє відновити мир, повернути країну на шлях розвитку, ріст економіки, гарантувати безпеку кожному українцю та інтегрувати Україну в ЄС та НАТО.

«Я іду у президенти не технічно, а серйозно для того, щоб знищити корупцію і справді перебудувати систему і влади , і уряду, і парламенту на захист людини».

Чернігівський політичний оглядач Юрій Паперний був на зустрічі Валентина Наливайченка  з журналістами. Його програму оцінив так.

«Наливайченко, скоріше, не технічний кандидат, а кандидат, який в черговий раз пробує за рахунок  свого ім’я і президентської кампанії  посилити партійні осередки для парламентської кампанії. Це його головна мета. Якщо говорити про його програму, яку він сам розказував, то це – класична популістська програма, враховуючи тенденції політики. 0039 Тобто це програма, яка була минулих місцевих та парламентських виборах. 0046 Тому я вважаю, що ця людина виконує своє завдання, для того щоб розпарити політичну силу свого ім’я, і жодних інших завдань у нього немає».

Як кандидата у президенти його висунули на всеукраїнському з’їзді партії «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» 3 січня, документи до Центрвибіркому він подав у той же день. Валентину Наливайченку – 53 роки. Він народився та виріс у Запоріжжі. Вищу освіту здобув у Київському національному університеті ім. Шевченка та у російській Академії зовнішньої розвідки. У 1994 році почалась його дипломатична кар’єра. Він працював секретарем у посольствах Фінляндії, Данії та Норвегії. З 2001 по 2003 був ген консулом посольства України в США. У 2004 зайняв піст заступника міністра закордонних справ. З 2006 по 2010 та з 2014 до 2015 року очолював Службу безпеки України. Громадсько-політичний рух «Солідарність» заснував у 2016 році. Одружений, має доньку. У декларації кандидата на посаду,  за 2017 рік Валентин Наливайченко вказав 18 гривень дивідендів від банку. У власності має одну земельну ділянку площею 1200 метрів квадратних у Київської області.

Валентин Наливайченко - голова «Громадсько-політичного Руху Валентина Наливайченка «Солідарність»: «Зазначені були і є від того, що я раніше займався бізнесом, коли пішов з влади. Зазначені в тому числі і заощадження, які я і моя дружина втратили в українському банку. Живу і мені вистачає. Це насправді те, що є. Бізнесом я насправді не займався ніколи, і це правдива декларація зазначена».

Його дружина – Олена Наливайченко у 2017 році заробила близько 40 тисяч гривень. Має більше 3-ох мільйонів кредиторської вимоги у банку «Хрещатик».  Вона володіє квартирою в Києві площею 379 квадратних метрів. Ще в трьох квартирах має 50% права власності.  На неї ж зареєстрований дачний будинок площею 357 квадратних метрів у Київській області та дві земельні ділянки загальною площею 3 тисячі метрів квадратних.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає