Четвер, 28 березня 2024, 20:54
Повна версія сайту
;

Що робити із старим таблом зі стадіону Гагаріна поки не вирішили

16:52 04.02.2019    Коментарі  
 

У Чернігові на стадіоні імені Юрія Гагаріна вже запрацювало нове інформаційне табло. Сам пристрій, вимоги до якого надав футбольний клуб «Десна», один із найсучасніших в Україні, оскільки підтримує всі відомі користувацькі та професійні режими відео.

Розмір табло – 6 м на 4 м. Керувати ним будуть за допомогою персонального комп’ютера. На ньому під час гри відображатимуться повтори, склад команд, час та рахунок. Про це розповів директор дитячої школи олімпійського резерву ФК «Десна» Володимир Чуланов.

Він також повідомив, що нове інформаційне табло буде використовуватись під час ігор дорослого складу ФК «Десна», а також вихованців дитячого клубу.

Дитяча школа також вийшла у Вищу Лігу. У цьогорічному Чемпіонаті України братимуть участь діти чотирьох вікових категорій. Вартість нового табло - 648 тис. грн. Процес закупівлі через систему ProZorro стартував цього літа, був досить тривалим, але з дотриманням усіх процедур. У результаті, переможцем визначена харківська фірма, - сказав Володимир Чуланов та висловив подяку її представникам за те, що були дотримані усі вимоги прописані у тендері. - Тендер відбувся 27 листопада. Як і було прописано в тендерній документації, нове табло встановили до кінця 2018 року. Перед здачею об’єкта ми його протестували, але не довго, оскільки, як рекомендували фахівці, буде краще, якщо запустити його в роботу при «плюсовій» температурі.

Старе демонтоване табло, яке прослугувало чернігівському футболу 18 років, наразі зберігається на господарському майданчику Олімпійського центру. Подальшу його долю поки не визначили.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає