Четвер, 28 березня 2024, 18:05
Повна версія сайту
;

В січні 4 кандидата в Президенти відвідали Чернігівщину

09:19 05.02.2019    Коментарі 1  
 

Протягом останнього тижня січня в Чернігівській області активно агітували Олег Ляшко, Юлія Тимошенко, Валентин Наливайченко та Руслан Кошулинський.

Троє з них використали акцію пам'яті на відзначення 101 річниці бою під Крутами. Після заходу Юлія Тимошенко відвідала Ніжинський державний університет ім. М. Гоголя, де вона як професор економічних наук провела «публічну лекцію» для 500 слухачів про розвиток держави та роль у ньому студентства.

Приїзд в обласний центр кандидатки не анонсувався, так само як  і звіт обласних депутатів від «Батьківщини». Перед заходом Юлія Тимошенко побувала на Центральному ринку Чернігова.

Після участі в меморіальній акції під Крутами Олег Ляшко дорогою до Прилук безкоштовно підвозив людей так званим «ляшкобусом», пропонував їм їжу та воду. У місті завітав у гімназію № 5 та Центр науково-технічної творчості молоді. На зустрічах з педагогічними колективами та вихованцями закладів обіцяв переглянути бюджет та збільшити зарплати вчителям, повернути безкоштовне харчування для школярів.

Пізно ввечері Олег Ляшко намагався зробити щеплення від кору в Прилуцькій міській лікарні, задля цього, за словами кандидата, «підняли на вуха кількох головних лікарів, головного інфекціоніста МОЗ та ще багатьох знайомих».

Валентин Наливайченко під час прес-конференціїпообіцяв допомогти постраждалим чернігівцям від повені по вулиці Декабристів.

Руслан Кошулинський на зустрічі зі своїми прихильниками  в Чернігові вперше після реєстрації презентував свою програму.  Також обговорив тему переходу московських парафій до ПЦУ з настоятелем прилуцького Собору Різдва Богородиці, отцем Віталієм та настоятелем ніжинського Храму Всіх Святих, військовим капеланом, отцем Сергієм.


Автор: Громадянська мережа ОПОРА
Гість короп 2019-02-05 11:39:51

а чи прозвітували облдепутати від Коропа як вони зтирили мільйон у Коропської громади начебто купивши прицеп якого нема. хлопці кошти верніть вони не ваші а 17 тисяч жителів громади бо громада прийде до вас