Четвер, 28 березня 2024, 23:55
Повна версія сайту
;

Чиновники міськради зібралися агітувати за Порошенка

09:30 08.02.2019    Коментарі 1  
 

Низка чиновників Чернігівської міської ради приєдналися до громадської ініціативи «Команда Порошенка».

Меморандум про приєднання був підписаний вчора, 7 січня.

«Сьогодні в Чернігові відомі громадські активісти, педагоги, волонтери, медики, спортсмени і митці об'єдналися на підтримку шляху реформ та європейського майбутнього України»,- пише на своїй сторінці у Фейсбуці Василь Білогура.

Як відомо, Білогура є начальником Управління освіти міської ради. Окрім нього, на зібранні був присутній Андрій Дериземля – начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту.

Також, підписал меморандум депутатка міськради від БПП Реґіна Гусак, керівник ГО «Єдина родина Чернігівщини» Микола Шанський, медик Василь Пасічник,  директорка першої музичної школи Чернігова Ольга Астаф’єва та багато інших.

Як зазначила Реґіна Гусак, Меморандум зобов’язує не чинити дій, які дискредитують президента, не займатися підкупом виборців, не працювати на користь інших політичних сил чи кандидатів, не розголошувати інформацію, отриману під час своєї діяльності, не працювати у виборчих комісіях, не порушувати встановленого виборчого законодавства, не брати участь у можливих провокаціях, максимально сприяти поширенню громадської ініціативи #Команда_Порошенка тощо.

Відмітимо, що даний захід відбувався в обідню перерву, з 13:00 до 14:00, у робочий день.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі, фото прес-центру "Чиста політика"
Гість Злий дід 2019-02-12 16:49:19

За його панування Україна зайняла 1 місця по корупції та злидням у Європі!Офшорний генерал навіть податки не сплачує своїй країні,Обдирає її по-повній, збагачується на війні,торгує з агресором і ще багато-багато чого.Слава чернігівським чинодралам!