П'ятниця, 19 квітня 2024, 15:44
Повна версія сайту
;

Реконструкція вулиці Героїв Чорнобиля запланована вже цього року

14:05 11.02.2019    Коментарі  
 

Створення умов для більш безпечного переходу пішоходами вулиці Героїв Чорнобиля на різних її ділянках було одним із питань, які розглядалися сьогодні, 11 лютого, на засіданні міської постійної комісії з питань безпеки та організації дорожнього руху в Чернігові. Проблема майже по всій довжині вул. Героїв Чорнобиля пов’язана з тим, що автомашини тут зазвичай розвивають велику швидкість. Настільки, що перехід вулиці – навіть при наявності відповідних знаків – фактично є проблемою. За інформацією, озвученою на комісії представником патрульної поліції, ця вулиця – місце концентрації ДТП.

Комісія доручила Управлінню ЖКГ Чернігівської міської ради при реконструкції цієї вулиці передбачити світлофор, шумову розмітку, заміну звичайних дорожніх знаків «Пішохідний перехід» на світлові. Реконструкція  вул. Героїв Чорнобиля запланована вже цього року.

Також комісія погодила облаштування нерегульованого пішохідного переходу в проблемному для перетину вулиці місці на перехресті вулиць Волковича та О.Кошового.

Щодо перехрестя вулиць С.Русової та Мстиславської комісія доручила міському управлінню ЖКГ опрацювати схему руху та влаштувати перехід з організацією підходів до нього.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає