Середа, 24 квітня 2024, 19:49
Повна версія сайту
;

Дитячі садочки у Козельці – переповнені. Черга до одного з них сягає 70 дітей

16:52 11.02.2019    Коментарі  
 

Дитячі садочки у Козельці – переповнені, наразі черга до одного з них сягає 70 дітей. Про це UA: Чернігів розказала секретар Козелецької селищної ради Наталія Лугіна. Торік тут відкрили дві додаткові молодші групи на 40 місць. Так чергу скоротили із 100 до 70 дітей.

Це молодша середня група козелецького дитячого садочка №1. Її відкрили у жовтні 2017 року у приміщенні колишньої шкільної бібліотеки. За словами секретаря селищної ради Наталії Лугіної, на капітальний ремонт з місцевого бюджету витратили близько мільйона гривень. Робили це, щоб зменшити чергу до дитячих садків, яка на той час сягала сотні дошкільнят. Доньці Тетяни Салівон зараз 3 роки і 11 місяців. У черзі до дитсадка вони майже півтора роки.

У Тетяни Пономаренко сину зараз 2 роки і три місяці. У чергу до дитячого садка вона записалася три місяці тому. Приймають до козелецьких дитсадків з трьох років. Її Микита потрапить у молодшу групу на 1,5 роки пізніше.

Відкриття двох додаткових груп на 40 місць зменшило чергу, каже Наталія Лугіна, та не вирішило проблему загалом. Зараз черга до центрального садочка №1 сягає 70-ти дітей.

Наталія Лугіна секретар Козелецької селищної ради

«В наших найближчих планах – знайти приміщення, щоб відкрити ще додаткові групи і таким чином зменшити чергу відвідуваності до садочка».  

Як це скоротить чергу та скільки коштуватиме секретар селищної ради поки не коментує.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає