Четвер, 28 березня 2024, 22:03
Повна версія сайту
;

Патрульні розшукали двох підлітків, які майже добу не давали про себе знати

10:16 12.02.2019    Коментарі  
 

10 лютого до поліції зателефонувала чернігівка та повідомила про зникнення її 16-річної доньки, яка 9 лютого пішла з дому та до цього часу не повернулася. До заявниці одразу направили один з екіпажів патрульної поліції.

Прибувши на місце, охоронці порядку з’ясували, що дівчина пішла гуляти із подругою. У дівчат є знайомий у селищі Куликівка, до якого вони могли б поїхати, проте мати точно цього не знала, бо донька не виходила на зв’язок. Жінка надала опис, у що була вдягнена дитина та її особливі прикмети. Поки патрульні спілкувалися з мамою дівчини, надійшла інформація, що подругу також уже розшукують батьки.

До пошуків долучилися співробітники ювенальної превенції, які почали встановлювати коло друзів дівчат. Патрульним вдалося зв’язатися з однією із неповнолітніх через соціальні мережі та вмовити повернутися додому. З’ясувалося, що подружки дійсно перебували у селищі Куликівка і пообіцяли близько другої дня електричкою повернуться до Чернігова.

Коли електричка прибула на чернігівський залізничний вокзал, на пероні на дівчат чекали поліцейські та схвильовані батьки.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає