Четвер, 28 березня 2024, 21:33
Повна версія сайту
;

Коли відкриється модульна вбиральня біля Драмтеатру?

16:49 12.02.2019    Коментарі  
 

Модульна вбиральня нещодавно встановлена біля драмтеатру розпочне роботу вже за декілька тижнів. Повідомив заступник начальника управління ЖКГ. Вона вже підключена до комунікацій та готова до експлуатації. 

Євгеній Дейнеко, заступник начальника управління ЖКГ: «Враховуючи те, що всі заходи проходять в основному в центральній частині міста і дуже багато людей відвідують центральну частину. Тим паче містом проведено реконструкцію скверу Богдана Хмельницького, Алеї Героїв і інші місця, тому більше людей – як мешканців міста, так гостей та туристів, - почали відвідувати центр частину міста. Тому було прийнято рішення щодо закупівлі саме модульного туалету і встановити його в центральній частині, для того, щоб людям було зручно відвідувати його і з іншої сторони, щоб він знаходився в такому місті, не у всіх на виду».

Це місце розташування вибрали ще й тому, що саме тут пролягають комунікації. Тож додаткові земляні роботи не знадобилися.

Євгеній Дейнеко, заступник начальника управління ЖКГ: «Управлінням було проведено процедуру закупівлі. Після оголошення тендеру було декілька учасників. Переможцем стало товариство з обмеженою відповідальністю «Чернігів арт сервіс». Вартість модуля склала 447 тисяч 500 гривень».

Санітарний модуль вже підключили до водопостачання та центральної каналізації.

Євгеній Дейнеко, заступник начальника управління ЖКГ: «Там є освітлення, опалення. Встановлено також бойлер, тому там є тепла вода. Одна частина – це загальна вбиральня, інша може використовуватися для людей з обмеженими фізичними можливостями. Також там є пеленальний столик. І центральна частина – для обслуговуючого персоналу. Все вже працює. Наразі готуються документи по передачі на баланс комунальному підприємству «Паркування та ринок». Після чого туалет буде введено в експлуатацію та запущено в роботу».

Нестача вбиралень у центральній частині міста вже давно стала відчутною проблемою і для чернігівців, і для туристів. Наступним кроком в міськраді планують встановити вбиральню біля Антонієвих печер.

Сюжет телеканалу "Дитинець"



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає