Четвер, 18 квітня 2024, 22:40
Повна версія сайту
;

У Городнянському районі під час пожежі загинула 89-річна жінка

16:14 13.02.2019    Коментарі  
 

13-го лютого о 08:15 до Служби порятунку "101" у Городнянському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Сутоки, що за 22 км від районного центру.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом на місце події прибуло відділення 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Чернігівській області. На той момент полум'я охопило дах житлового будинку. Вогнеборці пожежу о 09:00 локалізували, а об 11:00 ліквідували. Вогнем знищено майно, пошкоджено покрівлю та перекриття будинку. В ході гасіння рятувальники виявили тіло 89-річної господарки помешкання без ознак життя.

Ймовірною причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальної печі. Для ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до громадян з проханням відповідально ставитися до заходів пожежної безпеки при експлуатації опалювальних печей і димарів. Слідкуйте щоб в цегляній кладці не з'являлися тріщини і своєчасно їх зашпаровуйте. Не допускайте надмірного перегрівання печей та ні в якому разі не залишайте їх без нагляду.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає