П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:01
Повна версія сайту
;

Патрульні затримали крадія крадія в гаражі на території автокооперативу

10:04 14.02.2019    Коментарі  
 

13 лютого о пів на четверту ранку на вулиці Громадській поблизу залізничної колії один з екіпажів патрульної поліції звернув увагу на автомобіль Daewoo Lanos, який стояв на узбіччі та мав пошкодження, характерні для ДТП (був відсутній передній бампер). Поліцейські вирішили зупинитися та оглянути авто.

У салоні та біля автомобіля нікого не було. Патрульні помітили сліди від взуття, які тягнулися від авто у бік гаражного автокооперативу, що неподалік. Зважаючи на те, що транспортний засіб з’явився на узбіччі нещодавно, а людина, яка на ньому приїхала, серед ночі ймовірно направилася до автокооперативу, ситуація викликала у охоронців порядку підозри.

Ідучи слідами, що залишив невідомий на свіжому снігу, чітко розрізнялися. Патрульні хоч і не одразу, та все ж таки потрапили на територію автокооперативу. Справа в тому, що особа, яка залишила відбитки взуття на снігу, пішла не навпростець, а, заплутуючи сліди, обійшла кооператив навкруги і тільки потім зайшла на територію.

Врешті решт сліди привели до одного з гаражів. Патрульні звернули увагу, що навісні замки відсутні, а двері не замкнені.

Правоохоронці відчинили двері гаражу та присвітили туди ліхтариком. У темряві вони побачили невідомого чоловіка, який намагався сховатися біля протилежної стіни.

Невідомий не міг чітко пояснити, що він там робить та який номер гаражу. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили відмички, дрібний інструмент та ключі від автомобіля Daewoo. Встановлено, що невідомий – це місцевий житель 1994 року народження.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, також їм вдалося зв’язатися з головою автокооперативу та власником гаражу. Прибувши на місце, обидва повідомили, що вперше бачать громадянина, якого поліцейські виявили в гаражі. Також з’ясувалося, що він уже потрапляв до поля зору поліції через вживання наркотиків, а транспортний засіб, на якому він імовірно приїхав, перебуває в розшуку.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає