Субота, 20 квітня 2024, 02:23
Повна версія сайту
;

Сосницькі поліцейські затримали розбійників, які тероризували учнів навчального закладу

08:41 15.02.2019    Коментарі  
 

У Сосниці двоє зловмисників під загрозою бити і ножа відбирали в учнів місцевого навчального закладу гроші. Поліцейські їх вирахували та затримали.

Чоловіки, погрожуючи ножем, відібрали гроші у студентів прямісінько в гуртожитку навчального закладу. Коли про це стало відомо правоохоронцям, слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції негайно прибули на місце інцидентів.

Правоохоронці встановили прикмети зловмисників та, відпрацювавши прилеглу територію, вийшли на слід підозрюваних. Ними виявилися двоє мешканців району, один з яких вже мав проблеми із законом.

Лиходії у скоєному зізналися, у них поліцейські вилучили знаряддя злочину. Також до поліції звернулися ще кілька учнів закладу, які також розповіли про напади на них цього кримінального дуету.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій,  вчинений за попередньою змовою групою  осіб,  або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Наразі поліцейські перевіряють підозрюваних на причетність до аналогічних злочинів.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає