Четвер, 25 квітня 2024, 04:31
Повна версія сайту
;

Цього року у Чернігові відремонтують частину дороги на вулиці Героїв Чорнобиля, об’їзну на Ремісничій та вулицю Красносільського

08:50 28.02.2019    Коментарі  
 

Цього року у Чернігові ремонтуватимуть частину дороги на вулиці Героїв Чорнобиля, зроблять об’їзну на Ремісничій та капітальний ремонт із відводом води на вулиці Красносільського. Про плани щодо ремонтів доріг розказав UA: Чернігів начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц.

Григорій Маринченко, водій: «Всі вулиці треба ремонтувати. Аварійні, за європейськими стандартами – у нас нема доріг, у нас обочина і дуже погана обочина.»

Так трясе автомобіль під час руху вулицею Красносільского, це у мікрорайоні Масани. Дорожнє покриття – з вибоїнами. Водії їх не об’їздять.

Володимир Безпрозванний, водій: «Та по ямках, а куди діватись? Там об’їжджаєш – по сухому. А коли заливає дощ, то не видно, де ямка, добре що часто їздимо, то й орієнтуємося, де ямка. 435

Дорога взагалі-то жахлива. Треба її робити і робити негайно. Тому що постійно ці ями. І нам,і пасажирам не комфортно. Машини добиваємо.

Ресори летять, колеса, диски. У яму як вскочиш – диск гнеться.»

Дорога на вулиця Красносілького – одна із тих, яку відремонтують цього року.

Ярослав Куц: «Робиться проект капітального ремонту вулиці Красносільського з відводом води. Бо там є питання з водовідведенням.»

Чекає ремонт і на ділянку дороги на вулиці Героїв Чорнобиля – від проспекту Миру до вулиці Київської.

Віктор Шевантаєв, водій: «По героїв Чорнобиля –  однозначно. І мало того, що там не тільки ремонтувати треба. Там купа каналізаційних люків. І треба зробити проект, щоб прибрати їх. Бо там проблема у тому, що коли роблять асфальт, то проблема у цих люках. Там капітальний ремонт потрібно робити.»

 Ярослав Куц: «Проект по Героїв Чорнобиля по дорозі – ще немає. В цьому році ми будемо робити бордюри, тротуари та вирівнюючий шар. Тому що все рівно просяде земля, тому на цю роботу ми плануємо на два роки оголошувати тендер. Тому вартість я не готовий сказати, ну це мільйонів 40 буде коштувати.»

Чекатиме ремонт і на вулицю Боднарука.

«Також ми робимо вул. Боднарука – це ми з’єднує проспект перемоги з вулицею київською. Тобто там є – біля київської, там треба зробити розширення, що зробити двосторонній рух.

Що стосується середніх ремонтів, то там досить великий перелік вулиць. Це і Реміснича, ми закінчуємо її до князя Чорного. Коло ми будемо робити на перетині вулиць Бєлова та Кільцевої. Будемо робити організацію руху на 1 Травня та Бєлова з нормальним там роз’їздом, з рухом по колу.»

Віктор Шевантаєв, водій: «Це ж тут треба повністю все перероблювати. З одного боку треба, тому що потік збільшений і тут зброс на ліву сторону ускладнений, якщо звідти. Тут два виходи: чи робити світлофор, чи круговий рух.»

А це ділянка вулиці Кільцевої на перетині із вулицею Генерала Бєлова.

Андрій Шевченко, водій: «Можна сказати, що майже вся Кільцева як пральна дошка. Поплавлений асфальт, як пральна дошка. Є ями такі, де можна й колеса загубити.»

Юрій Нагорський, водій: «Потрібно ремонтувати, і потрібне освітлення, бо вночі неможливо їхати. І треба ремонтувати бо дуже великі ями.»

Дороги на Кільцевій у переліку вулиць, які ремонтуватимуть, немає.

«Перелік вулиць, на яких треба робити ремонт, такий як ми робили в минулому році, він в нас є, але треба розуміти , що це плюс ще … тобто це треба ще 10 разів більше треба зробити, ніж ми зробили в минулому році.

У цьому році, виходячи з фінансів, ми не   цього немає. 1626 Поки що по призначенням цього немає.»

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає